Wonen

Esperanto, nu in aanbouw

De bouw van de derde fase van het Energiekwartier, een woonblok met ruime eengezinswoningen en appartementen, is in volle gang en heeft de naam Esperanto. Esperanto, gebouwd rond een open binnenplaats met eigen parkeerplaatsen, ligt middenin het Energiekwartier, direct aan het Esperantoplein. Esperanto biedt 38 koopwoningen en appartementen. Inmiddels zijn alle Herenhuizen, Terraswoningen en appartementen verkocht.

 

 

Groene omgeving

Rondom het woonblok is de omgeving met veel groen ingericht. Zo krijgt de Zamenhofstraat, waar de meeste appartementen op uitkijken, een breed plantsoen met bomen. En wordt het Esperantoplein nieuw ingericht met een tuinachtige en intieme sfeer. U vindt er wandelpaadjes, hagen, bomen en een speelgedeelte.

Herenhuis met tuin

10 Herenhuizen met tuin van circa 167 m2 verdeeld over vier lagen met plat dak, direct gelegen aan het Esperantoplein, met een tuin op het zuiden.Wonen in het huis van uw dromen midden in de stad? Hier kan het! Een heerlijk unieke en ruime woning met wooncomfort op maar liefst vier lagen. De voorzijde ligt aan het groene Esperantoplein waar u lekker kunt vertoeven terwijl u zicht heeft op de kids die er spelen. U geniet van veel licht en een stadstuin op het zuiden. Door de grote ramen kijkt u vanuit de leefkeuken uit op de tuin en u hoeft de deur maar te openen om kruiden te knippen of in de zon te zitten. De woning heeft genoeg ruimte met minimaal vier (slaap)kamers, een grote woonkamer, lichte woonkeuken, ruime badkamer en een werkplek of atelier.

Terraswoningen

8 Terraswoningen van circa 144 m2 verdeeld over drie lagen, met een plat dak en een tuinterras aan de binnenzijde.Een woning die vast snel bij velen op de wenslijst komt te staan. Wonen op drie lagen en een ruim tuinterras op de eerste verdieping, aan de binnenzijde van het woonblok. Ideaal voor grote plantenpotten, struiken en een buiten zitplek. Minimaal drie slaapkamers , aparte leefkeuken en een lichte woonkamer grenzend aan het terras. Hoogwaardig afgewerkte badkamer. Flinke bergruimte op de begane grond. Plat dak met groendak beplanting en gedeeltelijk zonnepanelen.

Maisonnettes & Appartementen

20 Appartementen en maisonnettes (appartement met een verdieping), variërend in grootte: vanaf circa 66m2 tot circa 120m2. Hiertussen is voor ieder wat wils te vinden, ook voor u. De meeste appartementen liggen aan de Zamenhofstraat, met ramen en balkons of een loggia op het zonnige zuiden. Op de begane grond naast de ingang is een grote gezamenlijke fietsparkeerplek, oplaadpunten voor scootmobielen en u heeft een eigen berging in het appartement. Uiteraard is er een lift aanwezig. Alle appartementen, met uitzondering van nummer 23, hebben een parkeerplek op het binnenterrein in de (vrij op naam) prijs inbegrepen.

 

Downloads