Verandawoning (3-laags en 4-laags)

De Regent II

Alles is bijzonder aan deze woning; de breedte, de indeling, de ligging en de woningbrede veranda aan de voorkant van de woning. Deze biedt een heerlijke en beschutte plek om buiten te zijn. 

In De Regent II zijn er drie 3-laagse Verandawoningen en één 4-laagse Verandawoning.

Alle 3-laagse Verandawoningen zijn inmiddels VERKOCHT. 

* op de afbeelding de woonkeuken van de 3-laagse Verandawoning

 

Alles is bijzonder aan dit woningtype. De breedte, de indeling, de ligging en de buitenruimte! De verandawoning heeft standaard een woningbrede veranda van minimaal 7,5 meter tot wel ruim 10 meter. Hier kun je volop genieten van het zonnetje door de ligging op het zuiden. De verandawoningen zijn aan het autovrije pleintje gelegen.

Elke verandawoning is anders. Zo kun je wonen zoals jij dat wilt. Alle woningen hebben een ruime berging om je fietsen te stallen en spullen te bewaren. Er hoort eigen autoparkeerplek bij op het binnenterrein en je kunt gebruik maken van een proef met deelmobiliteit.

Bouwnummer 7 en 8 zijn 3-laagse woningen met een ruime eetkeuken op de begane grond. Toch liever kantoor aan huis op de begane grond en de keuken op de eerste verdieping? Dat kan! De eerste verdieping is één en al woonkamer en de tweede verdieping heeft 2 slaapkamers en een fijne badkamer met grote wand- en vloertegels. De kleinere broer bouwnummer 9 ligt naast de toegangspoort van de parkeerplaats en heeft de keuken op de eerste verdieping grenzend aan de woonkamer. De tweede verdieping is hetzelfde als bij bouwnummer 7 en 8.

Van de 4-laagse verandawoning in De Regent II bestaat er, net zoals in De Regent I, maar één. Bouwnummer 7 geeft je een zee van ruimte, heeft minimaal 5 kamers en is lekker licht, het is namelijk een hoekwoning op het zuiden!

Op de begane grond is de ruime eetkeuken waar je naast uitzicht over het autoluwe pleintje ook zicht hebt op de straat naast de woning. Liever een werkruimte aan huis of een extra slaapkamer op de begane grond? Dat kan! De keuken kan namelijk ook op de eerste verdieping grenzend aan de grote woonkamer. Over de breedte van de woning is op de eerste verdieping een veranda op het zonnige zuiden.

De tweede verdieping heeft 2 slaapkamers en een badkamer met daglicht. De extra derde verdieping heeft een 3e grote slaapkamer van maar liefst circa 30m2. Deze ruimte kun je ook opsplitsen in 2 kamers of van een 2e badkamer voorzien.

Bekijk het aanbod, download de stukken én schrijf je in voor jouw droomwoning! 

Woningaanbod Downloads Inschrijven