Terraswoning (3-laags en 4-laags)

De Regent II

Een lichte eengezinswoning met ruimte voor het hele gezin én een ruim terras middenin de stad. Dat is de droom van vele stadsbewoners. Er zijn zes 4-laagse terraswoningen aan de zijde van de Noord West Buitensingel en vijf 3-laagse terraswoningen aan het binnenstraatje. De 3-laagse woningen bieden je de mogelijkheid voor een extra verdieping.

Alle 3-laagse Terraswoningen zijn inmiddels VERKOCHT. 

De 3-laagse terraswoningen bouwnummers 11 t/m 15 liggen allemaal aan de zijde van het ‘binnenstraatje’. Deze eengezinswoningen hebben een grote woonkeuken en een fijne berging op de begane grond, zodat alle gezinsleden hun fietsen kunnen stallen.

De eerste verdieping is één en al woonkamer en heeft een directe verbinding met het ruime terras. Hier geniet je ’s morgens en ’s middags van een heerlijk momentje in de zon. Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer. Fijn is dat de badkamer voorzien is van luxe wand- en vloertegels van groot formaat en een douche met draingoot, wastafel en 2e toilet.

Heb je liever een werkruimte op de begane grond en de keuken op de eerste verdieping aan de woonkamer? Dat kan! Ook is het mogelijk om te kiezen voor een extra verdieping voor nog meer woonruimte.

De zeer ruime 4-laagse terraswoningen bouwnummer 1 t/m 6 zijn gelegen aan de Noord-West Buitensingel en hebben een extra hoge verdiepingshoogte op de begane grond.

Wanneer je uit je werk komt kun je heerlijk genieten van het zonnetje op je ruime terras, die op het westen gelegen is en grenst aan je woonkamer op de eerste verdieping. Het terras heeft 2 hoogtes die met een trappetje aan elkaar zijn verbonden. Het boventerras geeft je goed zicht op het lagere terras waar ruimte is voor bijvoorbeeld een badje en een zandbak.

Op de begane grond is de eetkeuken en een grote berging te vinden met voldoende ruimte voor de fietsen van jouw gezin. De eerste verdieping is één en al woonkamer en waarbij bouwnummer 2, 4 en 6 een fraaie erker aan de voorzijde hebben. Heb je liever een werkruimte op de begane grond en de keuken op de eerste verdieping aan de woonkamer? Dat kan! Ook kun je de keukenruimte als slaapkamer gebruiken en is een extra doucheruimte mogelijk. 

Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer. Fijn is dat de badkamer voorzien is van luxe wand- en vloertegels van groot formaat en een douche met draingoot, wastafel en 2e toilet. De derde verdieping is een open ruimte van circa 29m2 die grenst aan je zonnige dakterras. Optioneel kun je voor nóg meer ruimte kiezen door voor een volledige dakopbouw te gaan.

Bekijk het aanbod, download de stukken én schrijf je in voor jouw droomwoning! 

Woningaanbod Downloads Inschrijven