Maisonnettes

De pluspunten op een rij:

  • Appartement verdeeld over 2 woonlagen, de begane grond en de eerste verdieping.
  • Eigen entree aan de Zamenhofstraat en via het binnenterrein.
  • Zonnige buitenruimte in de vorm van een loggia op het zuiden.
  • Diverse indelingen mogelijk en verschillend per bouwnummer, zoals kantoor aan huis of extra slaapkamer mogelijk bij bouwnummer 19 en 21.
  • Hoogwaardige badkamer met douche en wastafelcombinatie.
  • Voorzien van vloerverwarming en stadsverwarming.
  • Eigen berging aan huis op de begane grond met voldoende ruimte voor uw fietsen.

 

Maisonnette Bouwnummer 19

Dit ruime appartement is verdeeld over twee verdiepingen: de begane grond plus de eerste verdieping. Op de verdieping zijn de woonkamer, twee slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De brede buitenruimte bevindt zich aangrenzend aan de woonkamer en is gelegen op het zonnige zuiden. De royale badkamer heeft een douche en een wastafelcombinatie. De afwerking is luxe, voorzien van grote wand- en vloertegels. De toiletruimte is separaat. Op de begane grond in veel bergruimte voorzien, in zowel de berging als de technische ruimte. De woning heeft de voordeur aan de groene Zamenhofstraat. Ook is de woning direct te bereiken vanaf het binnenterrein.

 

 

 

Download maisonnette verdieping 1

Download

Download maisonnette verdieping 2

Download

 

Maisonnette Bouwnummer 22

Dit hoekappartement is zeer licht en verdeeld over twee verdiepingen: de begane grond plus de eerste verdieping. Deze maisonnette wordt gekenmerkt door de vele raampartijen. Door de hoekligging is er zicht op de groene Zamenhofstraat en de Esperantostraat. Op de begane grond is de royale woonkamer en eetkeuken te vinden, tezamen maar liefst 35m2 groot. Aansluitend is de buitenruimte, een loggia op het zonnige zuiden. Er is een eigen inpandige berging.Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer heeft een douche en een wastafel. De toiletruimte in dit appartement is separaat. Naast de entree aan de Esperantostraat, is de woning ook direct vanaf het binnenterrein te bereiken.

 

Download maisonnette verdieping 1

Download

Download maisonnette verdieping 2

Download