De Verandawoning

bouwnummer 5, 6, 7 en 8

Alles is bijzonder aan deze woning

De Verandawoningen zijn in de breedte gebouwd, de bijna 9  meter breedte maakt ze anders dan anders. De indeling; wonen op de eerste etage en de woonkeuken van je dromen op de begane grond. Op de begane grond is er de flexibiliteit om nog te kiezen voor een extra afgesloten ruimte. Zo creëer je de mogelijkheid van een kantoor aan huis op de begane grond. Zo wordt wonen en werken op een plek mogelijk. Of je hebt juist behoefte aan een extra logeerkamer/slaapkamer. Het kan allemaal! 

  • De ligging; vlakbij het centrum op 10 fietsminuten afstand van het strand. 
  • En de veranda aan de voorkant van de woning biedt een heerlijke beschutte plek om buiten te zijn. Terwijl de kinderen vrolijk spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes, geniet je op je veranda van je koffie en krant. Terwijl je een oogje in het zeil houdt op wat er beneden gebeurd. En heb je zelf zin in wat reuring? Dan hoef je de deur maar uit te lopen om buren te ontmoeten. 
  • Dat de woning aan een autovrij pleintje ligt, maakt het een droomhuis voor gezinnen. Met de keuken aan de buitenruimte, heb je een directe verbinding van de keuken met het pleintje voor de deur. Na het eten rennen de kinderen zó naar buiten om nog even te spelen. 
  • Nog 4 bouwnummers beschikbaar, waar bij bouwnummer 8 extra veel daglicht geniet door de hoekpositie, door de ramen aan weerszijden in de woonkamer. 

Beschikbare bouwnummers

Bouwnummer 6 en 7, € 495.005,- v.o.n. (3-laags), bouwnummer 8, € 511.005,- (3-laagse hoekwoning) v.o.n. prijs incl. verplicht af te nemen parkeerplaats à € 27.500,-. Nog een extra slaapkamer nodig? Neem dan een kijkje bij bouwnummer 5, 4-laagse hoekwoning: € 565.030,- v.o.n. incl. verplicht af te nemen parkeerplaats à € 27.500,-.