De Terraswoning

bouwnummer 11

Alles is bijzonder aan deze woning

De indeling, wonen op de eerste etage en de woonkeuken van je dromen op de begane grond. De flexibiliteit om op de begane grond te kiezen voor nog een extra afgesloten ruimte. Zo creëer je de mogelijkheid van een kantoor aan huis op de begane grond. Zo wordt wonen en werken op één plek mogelijk. Of je hebt juist behoefte aan een extra logeerkamer/extra slaapkamer. Het kan allemaal!

  • De ligging. Vlakbij het centrum gelegen. Op 10 fietsminuten van het strand. 
  • Vanuit de woonkamer loop je zo het terras op, een beschutte plek om buiten te zijn. Even een kletspraatje met de buren? Dan hoef je alleen maar de deur uit te lopen en de kinderen spelen lekker voor de deur. Dat de woning aan een autovrij pleintje ligt, maakt het een droomhuis voor gezinnen. Met de keuken aan de buitenruimte, heb je een directe verbinding van de keuken met het pleintje voor de deur. Na het eten rennen de kinderen zo naar buiten om nog even te spelen.
  • Nog één laatste bouwnummer beschikbaar, en dat is bouwnummer 11, € 520.490,- v.o.n. (3-laags) incl. verplicht af te nemen parkeerplaats à € 27.500,-. 

Nog een extra slaapkamer nodig? Neem dan een kijkje bij bouwnummer 5, de 4-laagse Verandawoning (€ 565.030,- v.o.n.)

Verandawoning